Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Penne z fasolką i szpinakiem"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 255
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 186
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 255
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 186
Składniki
Makaron ugotuj al dente. Na rozgrzanej oliwie podsmaż posiekany czosnek, dodaj szpinak i fasolkę. Rozmrażaj je dusząc razem z czosnkiem na niewielkim ogniu przez 10 minut.
Wlej śmietanę i dopraw do smaku solą oraz pieprzem. Dodaj makaron. Całość dokładnie wymieszaj i wyłóż na talerze. Posyp serem.Źródło: Na żywo