Do góry

Dania główne Przepis na:

pieczarki nadziewane z ryżem i pomidorami

pieczarki nadziewane z ryżem i pomidorami

Autor:

Przepisów i artykułów: 45 Ocena: 633

Dodano:

Odsłon: 12904

smaczne,proste,jarskie,tanie,

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. ugotowac 6 jajek,pieczarki umyc,trzonki odciąc,drobno posiekac,ryż ugotowac,cebulkę drobno pokroic

  2. jajka rozdrobnic,można dodac szczypiorek,wymieszac z surowym jajkiem,doprawic solą i pieprzem,nadziewac pieczarki farszem z jajek,opanierowac w bułce(świeża bułka zmiksowana w blenderze jest najlepsza na panierkę,nie wpija dużo tłuszczu)smażyc na oleju z obu stron

  3. resztki pieczarek usmażyc na oleju z cebulką,dodac ryż i groszek,doprawic,podawac z sałatką z pomidorów lub każdą inną którą się lubi

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń