Do góry

Dodatki Przepis na:

Pieczarki portobello zapiekane w piekarniku

Pieczarki portobello zapiekane w piekarniku

Autor:

Przepisów i artykułów: 47 Ocena: 2244

Dodano:

Odsłon: 13858

Szybkie, smaczne i robią się praktycznie same :)

Składniki

  • opakowanie pieczarek portobello
  • pół cebuli
  • kilka pomidorków koktajlowych
  • sól
  • pieprz
  • ser cheddar
1-2 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Pieczarki dokładnie myjemy i posypujemy solą i pieprzem. Soli można dodać więcej, bo niesłone pieczarki nie są dobre.

  2. Cebulę pokroić w kostkę i delikatnie podsmażyć na patelni, pod koniec dodać pomidorki koktajlowe pokrojone w ósemki. Usmażony farsz nałożyć na pieczarki.

  3. Następnie na wierzchu poukładać kawałeczki sera.

  4. Piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni około pół godziny. Podawać jako dodatek do drugiego dania, ale świetnie smakują też solo.

    Smacznego:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń