Do góry

Dania główne Przepis na:

Pieczarkowa pieczeń rzymska.

Pieczarkowa pieczeń rzymska.

Autor: magelo

Przepisów i artykułów: 55 Ocena: 197

Dodano: 13.02.2018

Odsłon: 132

Soczysta pieczeń o łagodnym smaku pieczarek.Dobra na obiad,ale też jako dodatek do kanapek.

Składniki

5-6 os. 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Pieczarki trę na tarce i smażę.Dodaję do mięsa,razem z bułką tartą.Cebule kroję w drobną kostkę,koperek siekam.Dodaję przyprawy i wszystko dokładnie mieszam.

  2. Formuję w dłoniach kształt pieczeni i układam na blaszkę.Ja piekę w korytku.Piekę ok.30 minut w 180 stopniach.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń