Do góry

Dania główne Przepis na:

Pieczone warzywa z sosem

Pieczone warzywa z sosem

Autor: Zksiazkawkuchni

Przepisów i artykułów: 8 Ocena: 73

Dodano: 08.01.2013

Odsłon: 2144

Proste i niskokaloryczne :)

Składniki

1-2 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Warzywa dokładnie umyj i obierz. Marchew pokrój w słupki, a ziemniaki na ćwiartki. Do nagrzanego do 220 stopni piekarnika wrzuć najpierw ziemniaki, po 20 min. dodaj marchew i piecz jeszcze około 20 min. - aż ziemniaki będą miękkie (sprawdź widelcem). Jogurt naturalny wymieszaj z przyprawami, a następnie posyp drobno posiekanym szczypiorkiem.

  2. Gotowe i smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń