Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pierogi to jedno z moich ulubionych dań,chodz zajmują dużo czasu w przygotowaniu mi to nie przeszkadza bo efekt końcowy jest zawsze smacznie:)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 2772
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 190
Przepyszne, szybkie i efektowne danie, które świetnie sprawdzi się zarówno w...
Odsłon: 75
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 2772
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 190
Przepyszne, szybkie i efektowne danie, które świetnie sprawdzi się zarówno w...
Odsłon: 75
Składniki
Ziemniaki ugotować z odrobina soli. Lekko przestudzone ziemniaki przecisnąć przez praskę. Cebule drobno pokroić,na patelni podgrzać olej i cebulę zrumienić na złoty kolor. Do przestudzonych ziemniaków dodać ser i cebulę,doprawić i do smaku solą i pieprzem.
Z podanych składników wyrobić ciasto,odstawić przykryte ściereczką na około 15 min. Ciasto rozwałkować cienko,wycinać szklanką , na środek nakładać farsz i zalepiać.
Pierogi po wypłynięciu gotować ok.2-3 min. Podawać okraszone cebulką Smacznego!!!