Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zainspirowani ;) Wyszły pyszne...szybkie w przygotowaniu ;)
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 61
Propozycja pysznej i łatwej w przygotowaniu sałatki na wakacyjnego grilla. Sa...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 16
Samo zdrowie na talerzu. Bogactwo witamin z nowalijek. Korzystajmyz uroków la...
Odsłon: 84
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 38
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 46
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 61
Propozycja pysznej i łatwej w przygotowaniu sałatki na wakacyjnego grilla. Sa...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 16
Samo zdrowie na talerzu. Bogactwo witamin z nowalijek. Korzystajmyz uroków la...
Odsłon: 84
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 38
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 46
Składniki
Farsz wyciskamy z osłonek, mieszamy z dużą ilością majeranku. Do miski wsypujemy mąkę. Łączymy ją z gorącą wodą i roztopionym w niej masłem. Dokładnie wyrabiamy i cienko rozwałkowujemy. Wycinamy przy pomocy szklanki, okręgi i na każdy z nich umieszczamy farsz. Pierogi zlepiamy i gotujemy w osolonym wrzątku przez 4 min od momentu wypłynięcia na powierzchnię. Przekładamy na blaszkę. Cebulę siekamy, łączymy z roztopionym masłem. Polewamy pierogi i zapiekamy 15 min w piekarniku rozgrzanym do 200°C.