Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowita indycza "kieszonka" z farszem. Zdrowe, białe mięso i ciekawy sposób podania.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 167
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 312
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1536
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 167
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 312
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1536
Składniki
Pierś indyka rozciąć, by powstała "kieszeń", natrzeć solą i czosnkiem.
Morele pokroić w kostkę.
Orzeszki uprażyć na patelni.
Chleb tostowy zmiksować z fetą, jajkiem, przyprawami.
Dodać orzeszki i morele.
Farszem tym napełnić "kieszeń". Obsmażyć, podlać rosołem, upiec.