Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i kruche mięso, można spożywać zarówno na ciepło jak i na zimno.
Biała Caryca to pyszne ciasto z kremem śmietankowym i dużą ilością chrupiącyc...
Odsłon: 80354
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 7688
...pod choinkę. Polecam.
Odsłon: 161
Biała Caryca to pyszne ciasto z kremem śmietankowym i dużą ilością chrupiącyc...
Odsłon: 80354
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 7688
...pod choinkę. Polecam.
Odsłon: 161
Składniki
Pierś opłukać, wysuszyć. Z soli, pieprzu, słodkiej papryki, lubczyku, soli czosnkowej,imbiru i odrobiny wody przygotować marynatę. Natrzeć pierś, zawinąć w folię spożywczą. Na noc włożyć do lodówki. Na godzinę przed przyrządzaniem wyjąć z lodówki.
Pierś zalać naparem z herbaty. Dusić pod przykryciem. Od czasu do czasu podlewać wodą.