Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i kruche mięso, można spożywać zarówno na ciepło jak i na zimno.
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 53
Pyszne i bardzo proste do zrobienia, polecam.
Odsłon: 117
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 53
Pyszne i bardzo proste do zrobienia, polecam.
Odsłon: 117
Składniki
Pierś opłukać, wysuszyć. Z soli, pieprzu, słodkiej papryki, lubczyku, soli czosnkowej,imbiru i odrobiny wody przygotować marynatę. Natrzeć pierś, zawinąć w folię spożywczą. Na noc włożyć do lodówki. Na godzinę przed przyrządzaniem wyjąć z lodówki.
Pierś zalać naparem z herbaty. Dusić pod przykryciem. Od czasu do czasu podlewać wodą.