Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i kruche mięso, można spożywać zarówno na ciepło jak i na zimno.
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 311
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15059
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3021
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 311
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15059
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3021
Składniki
Pierś opłukać, wysuszyć. Z soli, pieprzu, słodkiej papryki, lubczyku, soli czosnkowej,imbiru i odrobiny wody przygotować marynatę. Natrzeć pierś, zawinąć w folię spożywczą. Na noc włożyć do lodówki. Na godzinę przed przyrządzaniem wyjąć z lodówki.
Pierś zalać naparem z herbaty. Dusić pod przykryciem. Od czasu do czasu podlewać wodą.