Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierś z kurczaka w czosnku i ziołach
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 155
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 304
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 155
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 304
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Do małego naczynia wsypać wszystkie przyprawy, dodać 2 łyżki oliwy z oliwek i przeciśnięty przez prasę czosnek. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Otrzymaną mieszankę wetrzeć w piersi kurczaka i pozostawić na 2 godziny w lodówce. Mięso smażyć na rozgrzanej oliwie z każdej strony na małym ogniu.