Do góry

Dania główne Przepis na:

Pierś z Kurczaka z papryka i porem

Pierś z Kurczaka z papryka i porem

Autor: malaasia_90

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 18

Dodano: 31.05.2011

Odsłon: 6955

smaczne, szybkie, proste w przygotowaniu

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pierś z kurczaka myjemy, obrabiamy i kroimy w drobna kostke. Papryke umyć, i pokroić również w kostke, por w piórka. Pierś podsmażyc na oliwie, dodac papryke, smażyć ja przez chwile razem z kurczakiem. Dodac por- często mieszac. przyprawic solą,pieprzem, i paprykami

  2. Gdy papryka bedzie juz miekka, zmniejszyc ogien pod garnkiem i powoli dodawac smietany, nastepnie kostke rosolowa i przecier, caly czas mieszając Podawać z ryżem

  3. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń