Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Piersi z farszem na półsłodko"
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 227
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 227
Składniki
Rodzynki namocz. Wątróbki oczyść, obsmaż na oleju, dodaj posiekaną cebulkę. Na koniec lekko posól.
Schłodź, zmiel z osączonymi rodzynkami. Dodaj jajko i taką ilość bułki tartej, by farsz był dość gęsty. Dopraw pieprzem, gałką i szczyptą cukru.
Mięso oczyść, podziel, rozbij na płaty, lekko osól i oprósz pieprzem. Rozłóż na nich farsz. Zwiń i obwiąż nicią kuchenną. Usmaż na oleju.Źródło: Świat kobiety