Do góry

Dania główne Przepis na:

Piersi z indyka z dodatkiem serka wiejskiego i sosu chinskiego

Piersi z indyka z dodatkiem serka wiejskiego i sosu chinskiego

Autor: olcia87tychy

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 25

Dodano: 10.11.2010

Odsłon: 1229

lekki latwy szybki

Składniki

  • serek wiejski lekki, 500g
  • pierś z indyka, 500g
  • sos chinski z lowicza, 1 opakowanie
  • cebula, 2
  • czosnek, 3 zabki
  • olej, 2/5 lyzek
  • sol pieprz
5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. pokrjona w kostke cebule i czosnek podsmazyc na oleju na patelni i przelozyc do garnka dodac sos chinski i pomidory

  2. .na oleju podsmazyc piers z indyka pokrojona w kostke i rowniez przelozyc do garnka calosc dusic pod przykryciem przez 20 minut na malym ogniu.

  3. .podgrzewac przez ok 5 minut na malym ogniu dodac serek wiejski i podgrzewac przez 2 minuty doprawic sola i pieprzem

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń