Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie samo się robi, polecam :)
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 42
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 810
Dzisiejsze śniadanie jest kombinowane. Mieliśmy białka z szarlotki, trochę pi...
Odsłon: 35
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38516
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 787
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 4998
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 42
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 810
Dzisiejsze śniadanie jest kombinowane. Mieliśmy białka z szarlotki, trochę pi...
Odsłon: 35
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38516
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 787
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 4998
Składniki
Mięso zmielić. Wymieszać z pokrojoną cebulą i czosnkiem, dodać białka i przyprawy. Wymieszać. Wsypać bułkę tartą. Uformować kuleczki i usmażyć je na oleju. Sos; Puszka czerwonej fasoli 200 ml. soku pomidorowego 2 pełne łyżki ketchupu Kotlin z piekła rodem 2 łyżeczki papryki słodkiej wędzonej majeranek olej do smażenia ser żółty do posypania Podsmażone mięsne kulki przełożyć do naczynia żaroodpornego. Wsypać odsączoną fasolę. Sos pomidorowy wymieszać z przyprawami i keczupem. Zalać nim mięso. Posypać startym serem. Piec około 25 minut w 180*