Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
oryginalny smak,sycące...nie jedź po nich samochodem ;o)
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 63
Nie masz pomysłu na elegancki, rodzinny posiłek na Nowy Rok? Idealnie sprawdz...
Odsłon: 635
Moje schabowe były przed panierowaniem moczone 30 minut w mleku, są kruche, s...
Odsłon: 67
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 63
Nie masz pomysłu na elegancki, rodzinny posiłek na Nowy Rok? Idealnie sprawdz...
Odsłon: 635
Moje schabowe były przed panierowaniem moczone 30 minut w mleku, są kruche, s...
Odsłon: 67
Składniki
Mąkę,jajka,piwo oraz wodę połączyć i dokładnie wymieszać.Dodać olej oraz sól.Konsystencja ciasta powinna przypominać konsystencję śmietany.Naleśniki usmażyć i odstawić do ostygnięcia.
Następnie należy brać po jednym nalesniku,nałożyć na niego plaster sera żółtego oraz parówkę i zawinąć w rulon.Nakładamy te składniki od samej krawędzi naleśnika.Tak przygotowane naleśniki obtaczamy w surowym jajku i bułce tartej a następniesmażymy na złoty kolor.Można podawać z ketchupem lub sosem czosnkowym.Najlepsze są na cieplo ;o). Smacznego życzę.