Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
oryginalny smak,sycące...nie jedź po nich samochodem ;o)
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 423
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 423
Składniki
Mąkę,jajka,piwo oraz wodę połączyć i dokładnie wymieszać.Dodać olej oraz sól.Konsystencja ciasta powinna przypominać konsystencję śmietany.Naleśniki usmażyć i odstawić do ostygnięcia.
Następnie należy brać po jednym nalesniku,nałożyć na niego plaster sera żółtego oraz parówkę i zawinąć w rulon.Nakładamy te składniki od samej krawędzi naleśnika.Tak przygotowane naleśniki obtaczamy w surowym jajku i bułce tartej a następniesmażymy na złoty kolor.Można podawać z ketchupem lub sosem czosnkowym.Najlepsze są na cieplo ;o). Smacznego życzę.