Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z mizerią smakują najlepiej
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 171
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 320
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1546
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 171
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 320
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1546
Składniki
Na tarce do ziemniaków starłam ziemniaki, cebulę i czosnek, na grubym oczku starłam cukinię. Polecam użycie maszynki z przystawkami do ścierania lub malaksera z odpowiednimi nakładkami. Do masy dodałam mąkę, sól, jaja. Jeśli masę przygotujemy za wcześnie to placki będą kwaśnawe.
Placki smaży się do zrumienienia na dosyć dużym ogniu.
Świetnie smakowały z mizerią! Smacznego :)