Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki o słodkawym smaku. Możesz podać je zarówno na obiad jak i na śniadanie. Mogą być również dodatkiem do zup. Ich ogromną zaleta jest prostota i krótki czas wykonania. Świetnie smakują z gęstym jogurtem.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 576
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 124
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 130
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 99
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22693
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 576
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 124
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 130
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 99
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22693
Składniki
Umytą i obraną marchewkę ścieram na tarce o dużych oczkach. Do marchewki dodaję jaja, mąkę, sól i pieprz. Wszystkie składniki dokładnie ze sobą łączę. Placuszki formuję za pomocą łyżki. Smażę z obu stron na złoty kolor.