Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, ale nie codzienne zarazem.
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
Składniki
Mięso natrzyj przeciśniętym przez praskę czosnkiem z odrobiną soli, posyp majerankiem, solą, pieprzem, odstaw na 2 h. Pózniej obsmaż mięso na tłuszczu ze wszystkich stron, w trakcie smażenia dodaj gin.
Na środek rozwiniętego ciasta połóż mięso, zawiń i zlep brzegi. Piecz 35 min w nagrzanym piekarniku (200 st).