Do góry

Przekąski Przepis na:

Pomidory faszerowane pastą rybną

Pomidory faszerowane pastą rybną

Autor:

Przepisów i artykułów: 102 Ocena: 672

Dodano:

Odsłon: 1635

Przepis na pomidory faszerowane pastą rybną.

Składniki

  • 5 średnie pomidory
  • 1 średnia makrela wędzona
  • 4 średnie ogórki konserwowe
  • szczypiorek
  • 2 łyżki majonezu
  • zielona sałata
  • sól
  • pieprz
3-4 os. 30 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Rybę obieramy z ości. Ogórki kroimy w kostkę, oraz drobno kroimy szczypiorek. Pomidory umyć i przekroić na pól, wydrążyć ziarnka, w tak przygotowany pomidor nakładamy pastę rybną. Układamy na listku sałaty.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń