Do góry

Przekąski Przepis na:

Pomidory nadziewane tuńczykiem

Pomidory nadziewane tuńczykiem

Autor: Tradycyjna_Kuchnia

Przepisów i artykułów: 2025 Ocena: 10497

Dodano: 26.08.2016

Odsłon: 497

Super smaczna przekąska.

Składniki

5-6 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Tuńczyka wraz z olejem utrzeć , dodać ugotowany ryż, bazylię, sos tatarski i dokładnie wymieszać. Następnie przyprawić solą i pieprzem do smaku. Pomidory umyć, ściąć piętki które odłożyć i wydrążyć miąższ . Wnętrze pomidorów posolić, popieprzyć i napełnić nadzieniem z tuńczyka, po czym przykryć odłożonymi piętkami i podawać jako przystawkę.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń