Do góry

Dania główne Przepis na:

Potrawka studencka

Potrawka studencka

Autor:

Przepisów i artykułów: 2249 Ocena: 13800

Dodano:

Odsłon: 725

Super kaloryczne danie na obiad.

Składniki

5-6 os. 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Fasolę namoczyć na noc, następnie ugotować w osolonej wodzie i odcedzić. Warzywa opłukać, obrać, drobno posiekać i razem z pokrojoną pieczenią, ułożyć w rondlu warstwami. Podlać odrobiną wody z przyprawami i dusić powoli do miękkości warzyw. Pod koniec dodać koncentrat pomidorowy ( mała puszeczka), fasolkę, całość zagotować i posypać posiekaną natką pietruszki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń