Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaloryczny i smaczny obiadek.
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 974
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 265
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 200
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 974
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 265
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 200
Składniki
Wykonanie: Żołądki dokładnie oczyścić i opłukać, ugotować do miękkości w osolonej wodzie. Następnie odcedzić, pokroić dowolnie i wrzucić do rondelka z przysmażoną na smalcu cebulą. Dodać pokrojone na ćwiartki pieczarki, przez chwilę smażyć, po czym wlać bulion i gotować około pół godziny z listkiem laurowym. Śmietanę rozbełtać z mąką, zaciągnąć potrawkę, przyprawić do smaku. Podawać z pieczywem lub dowolną kaszą.