Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste,szybkie i pyszne najlepiej smakuje z lodowki
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 115
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 66
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 115
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 66
Składniki
Na poczatku roztapiamy margaryne w rondelku i odkladamy do wystygniecia.Bialka ubijamy na piane dodajemy cukier i cukier vaniliowy.Po wymieszaniu dodajemy zoltka nastepnie make,proszek do pieczenia i ostudzona margaryne wszystko mieszamy i wylewamy do sredniego naczynia zaroodpornego.Na wierzch ukladamy umyte i oczyszczone z pestek sliwki.Mozna calosc posypac przyprawa korzenna lub cynamonem .Piec w tem 175 stopni przez okolo 40 min .Najlepiej sprawdzic czy ciasto jest juz gotowe patyczkiem