Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Przekąska z kaczki"
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 107
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 50
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 107
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 50
Składniki
Piersi umyj, osusz ręcznikiem, natnij skórę w kratkę, ułóż na patelni i smaż od strony skóry na dużym ogniu 10 minut, przewróć, smaż 4 minuty. Piersi zdejmij z patelni, pozostaw na kwadrans. Mięso ponownie włóż na patelnię skórą do dołu i smaż po 5 minut.
Pomidorki przekrój na pół, ser pokrój w kostkę, orzechy upraż. Na talerzach układaj sałatę, pokrojone w plastry piersi, pomidorki, ser, posyp orzeszkami, dekoruj kwiatami i natką.Źródło: Dobry Tydzień