Do góry

Przekąski Przepis na:

Przekaska z tunczyka

Przekaska z tunczyka

Autor:

Przepisów i artykułów: 74 Ocena: 1624

Dodano:

Odsłon: 4310

Doskonale nadaje sie do aperitiwu, ja zawsze podaje w malych werinkach

Składniki

  • Tunczyk w sosie wlasnym, 200 g
  • kukurydza, 150 g
  • cebula czerwona, 1 mala
  • papryka czer. kons., 1 kawalek
  • majonez, 1 lyzka
  • jogurt nat., 1 lyzka
  • sos winegret, 5 lyzek
  • sol pieprz, do smaku
> 6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. cebule drobno posiekac i wymieszac z reszta skladnikow, doprawic do smaku, przelozyc do malych werinek podawac schlodzone z kawaleczkiem papryczki na gorze

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

irma 22 marca 2010 Bardzo fajna przekąska i ładnie podana.Wypróbuje na święta.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń