Do góry

Desery Przepis na:

Przekładaniec

Przepis dnia 2012-11-15
Przekładaniec

Autor:

Przepisów i artykułów: 35 Ocena: 307

Dodano:

Odsłon: 6260

Przepis łatwy i pyszny. Doskonała gra smaków.

Składniki

  • biszkopty, 1 paczka
  • kawa rozpuszczalna, 5 łyżeczek
  • dżem porzeczkowy, 1 słoik
  • mleko schłodzone, szklanka
  • krem rumowy, 1 opakowanie
  • masło, 2 łyżki
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Krem rumowy przygotowujemy według istrukcji na opakowaniu. Miksujemy go ze schłodzonym mlekiem. Dodajemy dwie łyżki masła.

  2. W odrobinie wody rozpusczamy kawę. Nasączamy nimi biszkopty.

  3. Teraz już tylko pozostaje układać nam poszczególne warstwy. Biszkopty, dżem, krem itd.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń