Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Przysmak Shreka"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 192
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 192
Składniki
Białka ubić, dodać cukier, żółtka, mąki, proszek, barwnik i olej. Ciasto przełożyć do natłuszczonej i wysypanej bułką tortownicy, piec 45 min w temp. 175oC. Wystudzić, pokroić w krążki.
Przygotować poncz, nasączyć nim krążki, przełożyć kremem z ubitej śmietany, wymieszanej z serkiem i cukrem. Obłożyć dekoracyjnie winogronami.
ok. 90 minut.Źródło: Twoje Imperium