Do góry

Dania główne Przepis na:

Pstrąg pieczony w rękawie

Pstrąg pieczony w rękawie

Autor: idlab

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 9

Dodano: 21.11.2011

Odsłon: 3190

Łatwe

Składniki

  • Pstrągi patroszone, 4
  • sól,pieprz biały estragon,oliwa lub olej
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pstrągi umyć ,osuszyć a następnie osolić oprószyć białym pieprzem i estragonem,odstawić na godzinę.

  2. Po godzinie pstrągi zapakować do rękawa skropić olejem lub oliwą i piec w nagrzanym piekarniku według upodobań.Uważam,że wystarczy 20-30 min.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń