Do góry

Dania główne Przepis na:

Pstrąg z grilla w kwiatkach tymianku

Pstrąg z grilla w kwiatkach tymianku

Autor:

Przepisów i artykułów: 426 Ocena: 8490

Dodano:

Odsłon: 603

Grillowany na papierze do pieczenia.

Przygotowanie

  1. Wyfiletowałam ryby. Mięso z ryb hodowlanych można oddzielić od kręgosłupa palcami.
    Filety ułozyłam na papierze do pieczenia skropionym oliwą.
    Filety posypałam przyprawami, skropiłam oliwą i posypałam kwiatostanami tymianku.

  2. Ryby rzuciłam na ruszt. Ryby można przewracać, nie przywrze.
    Będzie gotowa błyskawicznie.

  3. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (18)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń