Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNE,PROSTE,TANIE I SZYBKIE
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu,cebulkę pokroić w kosteczkę i podsmażyć,puszkę z tuńczykiem otworzyć i odlać zalewe.Tuńczyka,cebulkę połączyć z makaronem,dodac śmietane i przyprawy,wszystko razem wymieszać podgrzewając chwile.