Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przypominam przepis na zapomniane już ale pyszne ciasto
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 594
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 144
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 155
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 110
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 594
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 144
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 155
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 110
Składniki
1. czekolady roztopić w kąpieli wodnej, przestudzić, 2. śmietanę schłodzić, ubić na sztywno, na koniec ubijania dodawać powoli czekoladę, 3. biszkopt przekroić na dwie części, na spód wyłożyć masę, pozostawić ok 3 łyżek do posmarowania wierzchu, 4. na suchą patelnię wysypać wiórki kokosowe, podgrzewać, mieszając, do zrumienienia, na koniec dodać cukier, przestudzić, 5. wierzch ciasta posmarować odłożonym kremem, posypać zimnymi, rumianymi wiórkami, smacznego