Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Roladki bankietowe"
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1739
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 105
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 60
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1739
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 105
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 60
Składniki
Fasolkę szparagową przebierz, oderwij twarde końce i nitki wzdłuż warzywa. Dokładnie umyte włóż do garnka wypełnionego osoloną wodą i gotuj ok. 20 minut.
Chwilę przed końcem dolej 2 łyżki octu ryżowego. Odlej i ostudź.
Ogórki obierz i pokrój w słupki. Truskawki umyj i pokrój w drobną kostkę.
Zalej je oliwą połączoną z sosem balsamicznym i nałóż na plastry schabu.
Na nich umieść ogórki oraz fasolkę i zwiń w rulony. Dodatkowo opleć je grillowanymi cienkimi plastrami cukinii.
Czas: 45 min. 1 porcja = 120 kcal.Źródło: Kurier TV