Do góry

Przekąski Przepis na:

Roladki z chleba tostowego

Roladki z chleba tostowego

Autor:

Przepisów i artykułów: 277 Ocena: 3685

Dodano:

Odsłon: 681

powiem krótko - pyszne

Składniki

  • chleb tostowy 10 kromek
  • polędwica sopocka 10 plastrów
  • ser mozzarella 10 plastrów
  • jajko 2 szt
  • bułka tarta
  • olej
  • sól, pieprz
3-4 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. 1. z kromek chleba odkroić skórki, chleb rozwałkować jak najcieniej,
    2. na rozwałkowanych kromkach ułożyć wędlinę i ser, zwinąć ciasno,
    3. jajka roztrzepać, dodać łyżkę wody, doprawić solą i pieprzem,
    4. roladki moczyć w jajku, obtaczać w bułce, smażyć na rozgrzanym oleju, ja oczywiście podałam z barszczykiem,





    smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Nevermore 09 lutego No ba, można powiedzieć: Przepyszne :D
Super szybkie, smaczne i szybko znikające jedzonko, mniam :)
Odpowiedzi: 1 ▼

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń