Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam to danie każdemu, kto bardzo lubi szparagi...;)
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2716
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1243
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 706
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 60
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2716
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1243
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 706
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 60
Składniki
Na maśle zeszklić cebulę i czosnek pokrojone w kostkę. Dodać pokrojony wędzony boczek,. smażyć przez kilka minut. Ryż ugotować we wrzącej, osolonej wodzie. Do boczku dodać obrane i pokrojone szparagi, wymieszać.
Jaja roztrzepać i wymieszać z przyprawami. Ryż z dodatkami zalać jajami i całość delikatnie mieszać do czasu, aż jaja się zetną. Przed podaniem posypać posiekanym szczypiorkiem. Smacznego!