Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam to danie każdemu, kto bardzo lubi szparagi...;)
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1876
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8428
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 794
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1254375
Polecam.
Odsłon: 1531
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1876
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8428
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 794
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1254375
Polecam.
Odsłon: 1531
Składniki
Na maśle zeszklić cebulę i czosnek pokrojone w kostkę. Dodać pokrojony wędzony boczek,. smażyć przez kilka minut. Ryż ugotować we wrzącej, osolonej wodzie. Do boczku dodać obrane i pokrojone szparagi, wymieszać.
Jaja roztrzepać i wymieszać z przyprawami. Ryż z dodatkami zalać jajami i całość delikatnie mieszać do czasu, aż jaja się zetną. Przed podaniem posypać posiekanym szczypiorkiem. Smacznego!