Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 44
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 44
Składniki
Pieczarki podsmażyć z cebulą.
Masło utrzeć z żółtkami, dodać ryż, pieczarki, przyprawić do smaku, dodać natkę pietruszki.
Ubić pianę z białek, dodać do masy ryżowej, delikatnie wymieszać. Przełożyć do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Posypać serem, skropić masłem. Zapiekać ok. 25-30 minut. Smacznego.