Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka z fetą, kuskusem i groszkiem"
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 108
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 80
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 108
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 80
Składniki
Kaszę zalej gorącym bulionem, nakryj, odstaw, aby namiękła.
Obgotuj groszek, odcedź, przelej zimną wodą. Posiekaj dymkę, rzodkiewki pokrój w ćwiartki.
Wymieszaj sałatki. Przygotuj sos ziołowy (wg przepisu). Polej sałatkę, odstaw, aby smaki się połączyły. Przed podaniem na wierzchu połóż plasterki sera.
<strong>Przepis przysłała Sandra Siebert z Lubonia</strong>Źródło: Bella Relaks