Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubiona sałatka mojej rodziny
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 40
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 40
Składniki
Kalafior podzielić na różyczki i obgotować w osolonej wodzie. Ryż ugotować na półtwardo w osolonej wodzie. Kapustę pekińską umyć i poszatkować. Kukurydzę i groszek odsączyć. Kurczaka umyć, oczyścić, przyprawić i ugotować. Po ostudzeniu pokroić na małe kawałki. Wszystkie składniki połączyć, doprawić i wymieszać z majonezem.