Do góry

Dania główne Przepis na:

Sałatka z kapusty pekińskiej

Sałatka z kapusty pekińskiej

Autor:

Przepisów i artykułów: 173 Ocena: 4125

Dodano:

Odsłon: 17301

Lekka,smaczna,kolorowa sałatka pasująca do obiadu,mięs z grila jak i na śniadanie ;-)

Składniki

  • 1 kapusta pekińska
  • 2 duże pomidory
  • papryka czerwona,żółta i zielona
  • 1 ogórek zielony
  • szczypiorek,kiełki
  • ser feta
  • sos
  • sól,pieprz,olej,woda,sok z płówki cytryny
5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Kapustę drobno posiekać.Pomidory,ogórek i paprykę pokroić w drobną kostkę.Wsypać wszystko do dużej miski,polać sosem,dodać kiełki i wymieszać. Na wierzchu ułożyć pokrojoną fetę i posypać szczypiorkiem oraz kiełkami.

  2. SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

babciaaneczka 05 sierpnia 2012 Rzeczywiście smaczna, lekka, ale i pożywna sałatka z powszechnie dostępnych składników, Dobra na upały, nawet jako
samodzielne danie. Pozdrawiam.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń