Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na sałatkę.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 302
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 302
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Mięso pokrój w kosteczkę, pory w talarki, ułóż na sicie i sparz wrzątkiem, a następnie przelej zimną wodą. Rodzynki zalej wrzątkiem odstaw na 10 min, odcedź. Wymieszaj wszystkie przygotowane składniki z orzechami, majonezem i sokiem z cytryny. Sałatkę przypraw solą i pieprzem. Udekoruj polówkami orzecha.