Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
libańska odmiana sałatki warzywnej z z naszą ulubioną kaszą kuskus, idealna propozycja na imprezy.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 34
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 21
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 225
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 34
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 21
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 225
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Składniki
1. Kuskus wsypujemy do miski.
2. Zalewamy wodą, solimy, ostawiamy na kilka minut.
3. Ogórka obieramy i kroimy w kostkę.
4. Papryki kroimy w drobne paseczki.
5. Oliwki kroimy na połówki.
6. Dodajemy kukurydzę.
7. Wlewamy oliwę.
8. Wsypujemy estragon oraz doprawiamy pieprzem.
9. Wszystko dokładnie mieszamy.
10. Sałatka gotowa. 11. Smacznego.