Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon grillowy w pełni, więc mam propozycję na szybką i ciekawą sałatkę w sam raz do cieplutkiej kiełbaski. W roli głównej makaron ryżowy, świeże warzywa, zwłaszcza rzodkiewki wprost ze szklarni moich Rodziców i bardzo dużo koperku. Całość wzbogaciłam sosem tatarskim. Zapraszam :)
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 251
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 181
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 251
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 181
Składniki
Makaron ryżowy ugotować wg opisu na opakowaniu, odcedzić i zostawić do wystudzenia. Warzywa dokładnie umyć i pokroić w kostkę. Cebulkę obrać i drobno pokroić. Koperek umyć i posiekać.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, dodać sos tatarski, doprawić solą i pieprzem.
Smacznego !
:)