Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
hmmmm co by tu nakłamać, żeby Was skusić:) Powiem prawdę:) Ta sałatka jest bardzo kaloryczna i ciężkostrawna hihi ale strasznie pyszna:) Bardzo dobrze smakuje z kawałkiem jakiegoś pieczonego mięska, podanego na zimno.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10454
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6029
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12883
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4624
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10454
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6029
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12883
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4624
Składniki
Pieczarki myjemy, wrzucamy do gorącej, osolonej wody i gotujemy ok.5 minut, by lekko zmiękły. Odcedzamy, czekamy aż przestygną i ścieramy na najgrubszych oczkach na tartce. Ser również ścieramy tak samo jak pieczarki. Por kroimy, czosnek miażdżymy. Pietruchę siekamy na drobno. Wszystkie składniki mieszamy i doprawiamy.