Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubisz chrupać,ta sałatka jest dla Ciebie:)
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 440
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 12922
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 96
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 440
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 12922
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 96
Składniki
Chorizo podsmażyć i ostudzić.Z chleba zrobic drobne grzaneczki(podsmażyć na oliwie z oliwek lub innym dowolnym oleju)
Awokado(musi być dojrzałe) pokroić w kosteczkę.
Pistacje obrać.
Wymieszać składniki i polac sosem.Grzanki można dodać na koniec aby nie zmiękły.
Wykonanie sosu: składniki połączyć i zmieszać w zamkniętym słoiczku lub trzepaczką w miseczce przed samym podaniem poniważ sos się rozwarstwia.