Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 448
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 255
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 26568
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 214
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 448
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 255
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 26568
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 214
Składniki
Boczek kroimy na paseczki i przesmażamy na patelni. Wyjmujemy na ręcznik kuchenny żeby odsączyć z tłuszczu. Kalafiora dokładnie myjemy i ścinamy różyczki na drobne kawałeczki. Szczypiorek i sałatę lodową siekamy. Groszek odsączamy z zalewy.Żółty ser ścieramy na grubych oczkach tarki. Składniki łączymy z majonezem. Doprawiamy solą i pieprzem.