Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 473
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 68
Polecam.
Odsłon: 576
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 848
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 255
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 473
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 68
Polecam.
Odsłon: 576
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 848
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 255
Składniki
Boczek kroimy na paseczki i przesmażamy na patelni. Wyjmujemy na ręcznik kuchenny żeby odsączyć z tłuszczu. Kalafiora dokładnie myjemy i ścinamy różyczki na drobne kawałeczki. Szczypiorek i sałatę lodową siekamy. Groszek odsączamy z zalewy.Żółty ser ścieramy na grubych oczkach tarki. Składniki łączymy z majonezem. Doprawiamy solą i pieprzem.