Do góry

Dania główne Przepis na:

Schab panierowany w miodzie, musztardzie i maku.

Schab panierowany w miodzie, musztardzie i maku.

Autor:

Przepisów i artykułów: 168 Ocena: 2327

Dodano:

Odsłon: 2038

Prosty i szybki przepis.

Składniki

  • -Schab plastry - 4szt
  • -Miód - 3 łyżki
  • -Musztarda -4 łyżki
  • -Mak - 50g
  • -Sól, pieprz
3-4 os. 30 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Schab rozbić, doprawić solą i pieprzem.

  2. Musztardę wymieszać dokładnie z miodem.

  3. Schab obtaczać w musztardzie i miodzie, następnie w maku.

  4. Smażyć na patelni z obu stron .

  5. Można podawać z kaszą i warzywami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń