Do góry

Dania główne Przepis na:

schab pod pieczarkami

schab pod pieczarkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 9

Dodano:

Odsłon: 1654

sprawdzony :))

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Schab pokrój na plastry,oprósz z każdej strony solą i pieprzem.Pieczarki oczyśc na małe kawałki,cebulę pokruj w kostkę.Olej rozgrzej na patelni zeszklij cebule dodaj pieczarki podsmaż Mielone oprósz solą i pieprzem wymięszaj Plastry schabu ułóż na natłuszczonej blasze Na każdy plastrze rozsmaruj mielone ułóż pieczarki z cebulą Piec ok 15min w twm 180 stopni posyp ztartym serem i zapiekaj jeszcze 5 min

  2. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń