Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborny schabowy do obiadu.
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 107
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 78
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 107
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 78
Składniki
Sposób przygotowania: Mięso umyć, pokroić na porcje i zbić tłuczkiem. Następnie obrumienić na słoninie, dodać soli i pieprzu, podlać winem, olejem i dusić ok. 30 minut. Orzechy zmielić, dodać do sosu z mięsem, wymieszać i podawać z sosem lub bez.