Do góry

Dania główne Przepis na:

SERDUSZKA DUSZONE NA OSTRO

SERDUSZKA DUSZONE NA OSTRO

Autor:

Przepisów i artykułów: 12 Ocena: 40

Dodano:

Odsłon: 896

SMACZNE DANIE OBIADOWE

Składniki

3-4 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. SERCA OCZYŚCIĆZALAĆ ZIMNĄ WODĄ I OD MOMENTU WRZENIA GOTOWAĆ 10 MIN.ODLAĆ WODĘ NASTĘPNIE ZALAĆ SERCA GORĄCYM BULIONEM DODAĆ ZIELE ANGIELSKIE ,LIŚĆ LAUROWY ,SÓL I PIEPRZ.DUSIĆ 15 MIN.

  2. CEBULĘ POKROIĆ W KOSTKĘ PODSMAŻYĆ NA MAŚLE I DODAĆ DO SERC RAZEM Z PAPRYKĄ W PROSZKU DUSIĆ DO MIĘKKOŚCI.DODAĆ POKROJONĄW KOSTKĘ PAPRYKĘ I KONCENTRAT POMIDOROWY DUSIĆ KOLEJNE 10 MIN.

  3. MĄKĘ ROZMIESZAĆ W ODROBINIE WODY DODAĆ DO SERC ,WYMIESZAĆ,ZAGOTOWAĆ ,DOPRAWIĆ DO SMAKU I DANIE GOTOWE.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń