Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno malinowy, idealny na upały.
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 448
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 154
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5551
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1125
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 453
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1260
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 448
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 154
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5551
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1125
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 453
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1260
Składniki
Galaretkę rozpuścić w 250ml gorącej wody i ostudzić. 200g śmietany ubić na sztywno. Twaróg zmiksować z cukrem i cukrem wanilnowym. Dodać ubitą kremówkę.
Maliny zmiksować i dodać do masy serowej. Do ostudzonej galaretki dodać sok i skórkę cytrynową. Następnie połączyć z masą serowo-malinową.
Tortownicę o śr. 26cm wyłożyć biszkoptami, przelać do niej masę i wstawić do lodówki, aby sernik stężał. Przed podaniem udekorować pozostałą ubitą śmietaną i malinami.