Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik na takim spodzie smakuje wybornie. Polecam :)
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 235
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 530
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 235
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 530
Składniki
Blachę wykładamy papierem do pieczenia, układamy ciasteczka, docinamy. Piekarnik nastawiamy na 150 st. C termoobieg lub 170-180 góra dół. Wszystkie składniki na ser przekładamy do miski i za pomocą rózgi dokładnie mieszamy. Wylewamy na nasze ciasteczka, wyrównujemy i pieczemy ok 50-60 minut. Po upieczeniu zostawiamy chwilę w wyłączonym piekarniku. Sernik gdy całkiem wystygnie chowamy do lodówki. Smacznego :) Składniki na blachę o wym: 25/35 cm.